Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Badmintoncompetitie 2015/2016 Speelronde 7

De 7e speelronde leverde veel kleine maar nuttige overwinningen op voor BC Asterix. De grootste overwinningen werden behaald door BC Asterix 2 en BC Asterix 14. In totaal leverde dit een positieve balans op van 8x winst, 3x gelijkspel en 3x verlies. Na de 7e speelronde zit de eerste competitiehelft er op.

BC Asterix 1 leed helaas een kleine nederlaag tegen een medekandidaat voor degradatie maar wist niettemin een plaatsje te stijgen op de ranglijst. BC Asterix 2 heeft qua uitslagen de stijgende lijn te pakken maar zal directe concurrenten moeten verslaan om verder te stijgen op de ranglijst. BC Asterix 3 behaalde een mooie en verrassende overwinning in de 7e speelronde en behoudt daardoor de strijd tegen degradatie volledig in eigen hand.

BC Asterix 4 behaalde al het 4e gelijkspel van het seizoen maar wist niet te stijgen op de ranglijst van de 3e divisiepoule waar de nummers 2 t/m 7 aan elkaar gewaagd zijn. Het gelijkspel van BC Asterix 5 hield dit team aan kop van de ranglijst met de kanttekening dat BC Asterix 5 een wedstrijd meer gespeeld heeft dan meeste concurrenten.

BC Asterix 6 behaalde een knappe overwinning en behoort daarmee tot de middengroep van de ranglijst. BC Asterix 7 behoudt zicht op een promotieplaats na de 4e overwinning van het seizoen. BC Asterix 8 moest aantreden tegen een mededegradatiekandidaat maar helaas zat er niet meer in dan een gelijkspel. BC Asterix 9 wist weer te winnen en blijft in het kielzog van de koploper.

BC Asterix 10 liep tegen een nederlaag aan zonder consequenties voor de positie op de ranglijst. BC Asterix 11 behaalde een verrassende en nuttige overwinning en heeft daardoor de 6e plaats op de ranglijst weer in het vizier. BC Asterix 13 daarentegen leed een zware nederlaag maar behoudt wel de veilige 6e plaats op de ranglijst. Door de grote overwinning van BC Asterix 14 blijft dit team in de race voor het kampioenschap. BC Asterix M1 is twee plaatsen op de ranglijst gestegen door de tweede overwinning van het seizoen.

Asterix 1 - Velo : 3-5
Asterix 2 - TFS '57 : 7-1
Asterix 3 - DKC : 5-3
Asterix 4 - Thiela : 4-4
Asterix 5 - Quintus : 4-4
Asterix 6 - Voorburg : 5-3
Asterix 7 - DKC : 5-3
Asterix 8 - Marathon : 4-4
Asterix 9 - Nieuwerkerk : 5-3
Asterix 10 - Gouweslag : 2-6
Asterix 11 - PIP : 5-3
Asterix 12 : geen wedstrijd
Asterix 13 - Delft : 1-7
Asterix 14 - Ommoord : 7-1
Asterix Mannen M1 - Randstad : 5-3

Klik op de blauwe links voor de actuele tussenstanden in de badmintoncompetities 2015/2016.

Standen BC Asterix in de Bondscompetitie 2015/2016

Standen BC Asterix in de Regiocompetitie 2015/2016

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.