Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Clubkampioenschappen 2016

Op zondag 7 februari 2016 en zaterdag 13 februari 2016 worden de BC Asterix Clubkampioenschappen 2016 gehouden. De Clubkampioenschappen vormen een toernooi van, voor en door leden van BC Asterix. Ieder lid van BC Asterix kan meedoen, of je nu een recreatieve speler of een topper bent in één van de competitieteams.

Klik hier voor meer informatie over het Clubtoernooi 2016. E-mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijving voor de BC Asterix Clubkampioenschappen 2016 verloopt evenals vorig jaar via http://badmintonnederland.toernooi.nl. Indien je vorig jaar niet hebt meegedaan of nog nooit een open toernooi hebt gespeeld, dien je eerst een account aan te maken. Heb je nog geen dubbelpartner(s), dan kun je dat met een 'wanted' aangeven.

Klik hier om je in te schrijven voor de BC Asterix Clubkampioenschappen 2016.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.