Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Voorlopige Teamindeling 2016/2017

BC Asterix heeft op basis van de aanmeldingen voor het volgende competitieseizoen in totaal 13 gemengde teams voor de bonds- en regiocompetitie 2016/2017 kunnen inschrijven. Alle competitieteams zullen met veren shuttles spelen.

De Technische Commissie van BC Asterix heeft de competitieteams op sterkte ingedeeld, waarvoor advies aan de competitie- en jeugdtrainers is gevraagd. Bij teams die in dezelfde divisie of klasse uitkomen, is tevens gekeken welke spelers een goede 'klik' met elkaar hebben. De voorlopige teamindeling is door het bestuur van BC Asterix goedgekeurd.

Vrijwel alle wensen van de ingeschreven competitiespelers konden worden ingewilligd. De wens om met 3 dames in een team ingedeeld te worden hebben we - door een tekort aan dames - echter meestal niet kunnen honoreren. Gelukkig beschikken we over een uitgebreide lijst met reservespelers.

Alle competitieteams kunnen nog aangevuld worden tot 3 heren en 3 dames. Mocht je interesse hebben om een team als vastspeler aan te vullen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit email adres kun je ook gebruiken voor eventuele vragen of opmerkingen over de voorlopige teamindeling 2016/2017. 

De voorlopige teamindeling 2016/2017 is op 26 juni 2016 enigszins gewijzigd.

Team 1, 2e divisie
Bart, Marijn, Nikki, Sarina

Team 2, 3e divisie
Arnoud, Maarten, Sabar, Esther B, Esther P, Takwai

Team 3, 4e divisie
Menno, Stefan K, Zeger, Marcella, Marianne

Team 4, 4e divisie
Dennis, Sjoerd, Takpin, Marieke, Tamara

Team 5, 4e divisie
Luc, Tycho, Wouter, Celeke, Danique

Team 6, hoofdklasse
Jeroen P, Maurice, Oscar, Moniek, Yue

Team 7, hoofdklasse
Benjamin, Lucas, Stefan M, Ayla, Prewina

Team 8, 1e klasse
Aran, Dave, Thomas, Carolien, Chayenne, Winny

Team 9, 2e klasse
Onno, Viktor, Willem, Marinda, Nina

Team 10, 3e klasse
Jeroen T, Leo, Mike, Britt, Meike

Team 11, 3e klasse
Arthur, Bas, Frans, Jennifer, Krista, Patcharee

Team 12, 5e klasse
Floris, Joop, Levi, Fiona, Sabine, Yufei

Team 13, 5e klasse
Alof, Coen, Michel, Karen, Linda, Noor

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.