Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Inschrijven competitie 2017-2018

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de competitie van 2017-2018. Klik hier voor het inschrijfformulier. Ook spelers die nog geen lid zijn van BC Asterix, kunnen zich via dit formulier aanmelden om in het seizoen 2017-2018 competitie te spelen bij BC Asterix. 

Indien je als lid van BC Asterix volgend seizoen geen competitie wilt spelen of voor een andere badmintonvereniging wilt uitkomen, meld dit de TC dan z.s.m. doch uiterlijk 31 maart 2017 per e-mail. Dit is verplicht volgens het competitiereglement van de Badmintonbond.

De najaarscompetitie heeft plek voor leden van alle niveaus. Dus zowel kersverse clubkampioenen als recreanten die het badmintonspel net hebben ontdekt zijn welkom. Nadere informatie vind je op het inschrijfformulier.

Mocht je nog vragen hebben, laat het de TC dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten.


Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.