Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Voorlopige Teamindeling 2017/2018

BC Asterix heeft op basis van de aanmeldingen voor het volgende competitieseizoen in totaal 10 gemengde teams en 1 mannenteam voor de bonds- en regiocompetitie 2017/2018 kunnen inschrijven. In vergelijking tot afgelopen seizoen zijn 3 gemengde teams (uit diverse klassen) teruggetrokken, terwijl we na een jaar afwezigheid wel weer over een mannenteam beschikken.

De Technische Commissie van BC Asterix heeft de competitieteams ingedeeld op sterkte in single en dubbel. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met opmerkingen op het inschrijfformulier. Jeugdspelers zijn ingedeeld in overleg met de jeugdtrainers.

De voorlopige teamindeling is door het bestuur van BC Asterix goedgekeurd. Wijzigingen tot en met 20 augustus 2017 zijn hieronder verwerkt. Alle competitieteams zullen met veren shuttles spelen.

De gemengde competitieteams kunnen nog aangevuld worden tot 3 heren en 3 dames, het mannenteam tot 6 heren. Mocht je interesse hebben om een team als vastspeler aan te vullen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit email adres kun je ook gebruiken voor eventuele vragen of opmerkingen over de voorlopige teamindeling 2017/2018.

Team 1, 2e divisie
Albert, Bart, Sabar, Nikki, Sara, Sarina

Team 2, 3e divisie
Dennis, Maarten, Marijn, Esther B, Takwai

Team 3, 4e divisie
Arnoud, Menno, Zeger, Danique, Yue

Team 4, 4e divisie
Benjamin, Luc, Stefan K, Marcella, Tamara

Team 5, hoofdklasse
Aran, Dave, Tycho, Nina, Rianne

Team 6, 1e klasse
Lucas, Maurice, Stefan M, Marinda, Meike, Winny

Team 7, 2e klasse
Jeroen P, Onno, Thomas, Britt, Jennifer, Vanja

Team 8, 3e klasse
Arthur, Bas, Viktor, Sabine, Yufei

Team 9, 3e klasse
Leo, Levi, Merlijn, Marissa, Patcharee, Vicky

Team 10, 5e klasse
Floris, Johan, Kenzi, Linda, Shyrell, Yina

Team M1, A-klasse
Jack, Mark, Max, Sander

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.