Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Zijn de glazen nog halfvol?

De competitieavonturen van BC Asterix

De najaarscompetitie is halverwege het seizoen aangekomen; een mooi moment om de balans op te maken. We hebben inmiddels kennis kunnen maken met al onze tegenstanders en weten dus wie we de komende weken terug gaan zien. Sommigen van ons zullen revanche willen nemen voor die nipt verloren wedstrijd, die net zo goed de andere kant op had kunnen vallen, anderen zullen proberen om met nog grotere cijfers hun tegenstanders naar huis te sturen. Één iemand zal ontzettend balen dat beide opties er dit seizoen voor haar niet meer inzitten: Sarina scheurde tijdens haar single in de eerste thuiswedstrijd van team 1 haar achillespees volledig af en zal voorlopig de blessurebank warm houden. Verschillende spelers hielden haar daar al tijdelijk gezelschap gedurende dit seizoen. Dit gaf verschillende invallers de kans om hun beste beentje voor te zetten alvorens mee te smikkelen van alle Asterix-baksels die elke week weer in de kantine op de tafels verschijnen.

Bieden deze taarten de spelers een extra stimulans om tot mooie resultaten op de baan te komen? Het antwoord op die vraag is niet eenduidig wanneer je kijkt naar welke plaatsen Asterix op dit moment in de verschillende poules bezet. Met 3 teams op een 2e plek, te weten team 1, 3 en M1, zijn er zeker spelers die nog meestrijden om het kampioenschap. Daarom zullen wij als TC de wisselbeker maar vast gaan oppoetsen, zodat wij de eerste kampioen van dit jaar een blinkende beker kunnen overhandigen. Daarnaast bevinden vele teams zich in poules waarbij de punten dicht bij elkaar liggen, waardoor er nog een spannende 2e helft van de competitie zal volgen. Weten dit jaar alle teams degradatie te ontlopen? We gaan het zien.

De TC wenst alle competitiespelers en invallers de komende weken nog veel plezier en succes. We zien jullie graag allemaal bij het competitie-etentje op zondag 28 januari 2018 om samen het seizoen af te sluiten.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.