Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

We bestaan 35 jaar! Lustrum weekend

Wat afgezaagd zo’n kant-en-klaar weekend in een of ander vreselijk oord met verstand op nul gehalte. Vandaar dat we gekozen hebben voor een meer actief weekend op een ruim terrein.

 

Op 4 september a.s. bestaan we 35 jaar en natuurlijk is het dan tijd voor een feestje. Het leek ons leuk om dit met een kamp voor de senioren te vieren. We gaan op zaterdag 9 september vanaf 10.30 uur en zondag 10 september tot 16.00 uur naar kamphuis Ahoy in Houten (bij Oosterhout, Noord-Brabant).

Het programma blijft nog even een verrassing, maar wij mogen jullie wel verklappen dat er zaterdagavond een barbecue en een groot feest is. We hebben de mogelijkheid om met 100 leden daar te slapen. De kosten bedragen € 10,00, voor het vervoer dient zelf gezorgd te worden.

Jij gaat toch ook mee naar het te gekke kamp, zodat we als een grote familie dit lustrum kunnen vieren.

Jullie zijn van harte welkom, dus snel het strookje invullen en bij ons inleveren.

 

Dick en Joke

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.