Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Open dag en lustrum geslaagd

 De Open Dag van op 1 september was in alle opzichten een succes. De zaal was vol, er waren veel potentiele leden en er werden indrukwekkende demonstraties gegeven door de Nederlandse selectiespelende badmintonners Ruud Bosch en Koen Ridder. Deze namen zullen binnenkort vaker in de media te horen zijn, want niet alleen zijn deze jongemannen hoge kwaliteit spelers, hun enthousiasme en grappen en grollen maakten het zeer het bekijken waard. Zo is badminton bedoeld: snel, dynamisch en leuk om naar te doen of kijken! Vele bezoekers hebben tot het eind van de avond gespeeld en deze hebben we ook bij onze vereniging mogen bijschrijven. Kon dat ook maar met Koen en Ruud! De demonstratie was een lustrumcadeautje voor de leden en clubs in de buurt ter promotie van badminton.

  

Onze leden werden het weekend erna getrakteerd op een zeer sportief lustrumweekend in de bossen van Oosterhout. Zo'n 90 leden bonden de sportieve strijd met elkaar aan, zonder badmintonracket dit keer.

 

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.