Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Recreantentraining

Vanaf 8 september start er weer een nieuwe serie van 10 trainingen van anderhalf uur voor de niet competitie spelers.

Deze vinden plaats op vrijdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur en zal verzorgd worden door onze zeer ervaren en leuke trainer Marcel Lapre.

De kosten bedragen EUR 40 en kan op jouw eerste les avond in contant aan een van de recreanten commissie leden (Vanja, Alisha of Roy) betaald worden.

Het is voor zowel beginnende als gevorderde recreanten. Marcel zal bij het indelen van de trainingsgroepjes uiteraard rekening houden met je niveau. Wanneer je een avond niet kunt, is dat geen ramp, maar meld het wel op tijd. Nieuwe leden krijgen voorrang boven recreanten die al langer lid zijn.

Je krijgt een goede warming-up. Daarna werkt Marcel aan de verbetering van je forehand, backhand, service, clear, drop, korte volley aan het net en misschien zelfs de smash. Kortom een must voor iedereen die nog meer techniek en plezier in zijn spel wil brengen.

De 10 trainingsavonden op vrijdagavond zijn van 19:30 uur tot 21:00 uur en worden op volgende datums gegeven:

september:    8, 15, 22, 29

oktober:         6, 13, 27

november:     3, 10, 17

Geef je aanmelding door aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of aan een van leden van de recreantencommissie in de zaal.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.