Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Spoedonderhoud Sporthal Kralingen

Beste Asterix-leden,

Ga rustig zitten en laat de volgende informatie goed tot je doordringen. Er gaat in Sporthal Kralingen spoedonderhoud aan de akoestiek van de hal plaatsvinden. Hier zijn we pas in april over geïnformeerd door de halbeheerder. Het wordt even improviseren in mei maar hebben ons best gedaan voor de volgende oplossing:

Op woensdagen hebben we gedurende dit onderhoud op 11, 18 en 25 mei een halve Kralingenhal beschikbaar. De jeugd zal trainen van 18.00 tot 19.30 uur en daarna is de helft van de hal voor iedereen beschikbaar om vrij te spelen tot 23.00 uur. Recreantentraining kan hierdoor helaas niet doorgaan. Hier zal in overleg met organisator Roy, spelers en trainer Soeris een passende oplossing voor worden bedacht.
De spelers van Ketelbinkie zullen deze woensdagavonden niet meespelen in Sporthal Kralingen waardoor iets meer ruimte ontstaat voor Asterix-spelers om vrij te spelen.

Dan de vrijdagen: op vrijdag 13 en 20 mei slaan wij onze tenten op in Sporthal West (Spaanseweg 2-4, Rotterdam). Ook op de competitiedag van zondag 22 mei verplaatsen we noodgedwongen naar Sporthal West. Op 27 mei kunnen we gewoon weer in een volledige Sporthal Kralingen terecht.

Hoe gaan deze vrijspeelavonden op woensdag en op vrijdag eruit zien? We zullen het zomerbadmintonprincipe toepassen. Dat wil zeggen: twee sets spelen betekent de baan af en ruimte maken voor het volgende viertal. Spreek hier elkaar vooral op aan als je merkt dat je clubgenoten deze regel onverhoopt zijn vergeten. Overigens is op 4 en 6 mei Sporthal Kralingen van 19.30 tot 23.00 nog gewoon geopend. Graag rekening houden met de huidige akoestiek en het vriendelijke verzoek niet door de hal te gaan gillen vanwege het instortingsgevaar (geintje natuurlijk).

Mail gerust als er nog vragen of onduidelijkheden zijn en let alsjeblieft op waar je heen moet als je in mei wil gaan badmintonnen.

Samenvatting voor op de koelkast:
4 mei Sporthal Kralingen, gewone vrijspeelavond vanaf 19.30 uur, geen jeugdtraining
6 mei Sporthal Kralingen, gewone vrijspeelavond vanaf 19.30 uur, geen jeugdtraining
11 mei Sporthal Kralingen, halve hal, jeugdtraining tot 19.30 uur en daarna vrijspelen
13 mei Sporthal West, jeugdtraining tot 19.30 uur en daarna vrijspelen
18 mei Sporthal Kralingen, halve hal, jeugdtraining tot 19.30 uur en daarna vrijspelen
20 mei Sporthal West, jeugdtraining tot 19.30 uur en daarna vrijspelen
22 mei Sporthal West, competitiewedstrijden van 13.00 tot 17.00 uur
25 mei Sporthal Kralingen, halve hal, jeugdtraining tot 19.30 uur en daarna vrijspelen
27 mei Sporthal Kralingen, reguliere speelavond met jeugdtraining tot 19.30 uur en vrijspelen erna

Met vriendelijke groet,

Wouter Wadman
Secretaris Badmintonclub Asterix

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.