Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Clubtoernooi, clubfeest en pre-clubfeest diner

Clubtoernooi
Op zondag 18 februari en zaterdag 24 februari zal het clubtoernooi plaatsvinden, dit toernooi is voor alle Asterix spelers (dus ook voor recreanten). De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Kralingen. Op zondag 18 februari 2018 vangen de enkeltoernooien aan en wordt het volledige vrouwen-en mannendubbeltoernooi gespeeld. Op zaterdag 24 februari 2018 worden de enkeltoernooien uitgespeeld en wordt het volledige gemengd-dubbeltoernooi gespeeld.
De speeltijden zijn beide dagen van 09:30 – 17:30 uur.
Mocht je geen partner kunnen vinden, geen probleem, dan zullen wij een partner voor je vinden.

Schrijf je snel in via InschrijvenClubtoernooiAsterix

Clubfeest en pre-clubfeest diner
Op zaterdag 24 februari 2018 zal weer een spetterend clubfeest voor ALLE leden georganiseerd worden. Met schappelijke drankprijzen en volledige aankleding in Duitse feeststijl (thema Winterfest) gaat de feestcommissie er alles doen om het jaarlijkse clubfeest tot een waanzinnig Asterix succes te maken! De toegang is gratis en het feest begint om 20:00. De locatie is conform vorig jaar (Kralingse Troep; Jacques Dutilhweg 841, direct achter de Texaco).

Traditiegetrouw wordt gedurende het feest de Kuipers Bokaal uitgereikt aan de beste competitiespeler en wordt de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen gehouden.
Nog steeds niet overtuigd om zaterdag 24 februari het feestgedruis te komen opzoeken? Dan trekt het PRE-CLUBFEEST DINER je waarschijnlijk over de streep! Voorafgaand aan het feest zal er op dezelfde locatie om 19:00 een BBQ worden georganiseerd in themastijl. Hieraan zijn wel kosten verbonden en om mee te kunnen eten, moet je je VOORAF via de website aanmelden: link naar formulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 februari en kan alleen via deze website. De kosten per maaltijd bedragen EUR 12,50. Betalen op de avond zelf is in verband met inkopen helaas NIET mogelijk.

Het diner is in stijl met het thema, en zal dus uit een BBQ bestaan, met verscheidene soorten vlees, waarbij de Bratwurst natuurlijk niet mag ontbreken. Indien je geen vlees wilt eten, kun je ook een vegetarische maaltijd bij ons bestellen. Om dit alles weg te kunnen spoelen, is Glühwein inbegrepen!

We hopen alle leden deze avond te kunnen verwelkomen!

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.