Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Clubkampioenschappen 2020

Op zondag 16 en zaterdag 22 februari 2020 vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Iedereen mag hieraan meedoen, of je nu pas sinds kort badmintont of juist de topper van de competitie bent. Doorgaans doen ruim 100 leden mee aan de drie onderdelen, maar er is ruimte voor meer deelnemers!

Er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, zodat iedereen op haar/zijn niveau speelt. Bij verlies ben je nog niet uitgespeeld, maar ga je door naar een volgende (verliezers)ronde. Hierdoor speelt elke deelnemer ongeveer evenveel partijen.

Wanneer is het?

De Clubkampioenschappen 2020 worden op de volgende dagen in Sporthal Kralingen gespeeld:

  • zondag 16 februari 2020, aanvang singletoernooi en het volledige vrouwen- en mannendubbeltoernooi
  • zaterdag 22 februari 2020, voortzetting en finales singletoernooi en het volledige gemengd-dubbeltoernooi

Hoe werkt het?

In de vrouwen- en mannensingle wordt in poules en/of in afvalschema's met uitspeelschema's gespeeld. Er zal gestreden worden om het clubkampioenschap in de A-klasse (veren shuttles) en in de B-klasse (plastic shuttles). Beide klassen worden via hetzelfde schema gespeeld.

  • Competitiespelers van team 1-10 en M1 (2019/2020), of oud-competitiespelers gelijkwaardig aan dit niveau kunnen uitsluitend strijden om het clubkampioenschap in de A-klasse (veren shuttles).
  • Alle overige leden van BC Asterix komen ook in aanmerking voor het clubkampioenschap in de B-klasse (plastic shuttles).

De winnaar per klasse mag zich Clubkampioen 2020 noemen. De prijsuitreiking vindt tijdens het Clubfeest op zaterdagavond 22 februari 2020 plaats. Meer informatie over het Clubfeest volgt binnenkort!

In het dubbel- en gemengd-dubbeltoernooi wordt eveneens in afvalschema's met uitspeelschema's gespeeld, eventueel voorafgegaan door poules. In de dubbels komen A- en B-klasse spelers ook in hetzelfde toernooi uit, waarbij - afhankelijk van het aantal deelnemers - vanaf de achtste of de kwartfinales veren shuttles de voorkeur hebben. Ook in de dubbels wordt zowel in de A-klasse als in de B-klasse om het Clubkampioenschap 2020 gestreden. Bepalend voor de dubbeltitels in de B-klasse is dat beide spelers tot deze klasse behoren. 

Per partij krijg je één shuttle. Als je meer shuttles nodig hebt, moet je die zelf betalen (geldt alleen voor veren shuttles).

Wat kost het?

Deelname aan het Clubtoernooi kost 3 euro p.p. voor de dubbel, 3 euro p.p. voor de mix en 4 euro voor de single.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijving is vanaf nu mogelijk en kan tot 8 februari 2020 door HIER TE KLIKKEN maar waarom zou je zo lang wachten:-)? Indien je Toernooi.nl voor het eerst gebruikt, moet je eerst een account aanmaken.

Ik wil graag dubbelen of mixen, maar heb (nog) geen partner?

Dan kun je dat met een “wanted” aangeven. Wij proberen je dan te koppelen aan een speelpartner. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hulp nodig hebt of voor vragen over het toernooi of de inschrijving.

Veel plezier allemaal!

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.