Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Berichtgeving BC Asterix omtrent coronavirus

Update van 30-6-2020, 11.00 uur

Sporthal Kralingen heeft aangegeven dat we per 1 juli nog geen gebruik kunnen maken van de hal in verband met het coronaproof maken van de hal. Zodra we erin mogen om weer te kunnen badmintonnen, worden we geïnformeerd.

==============

Update van 15-6-2020, 11.00 uur

Alle badminton activiteiten zijn tot 1 juli geannuleerd. Er zijn tenminste tot die datum helaas geen trainingen, wedstrijden of vrijspeelavonden.

Het bestuur heeft besloten om komende zomer geen externe spelers uit te nodigen voor ons jaarlijkse zomerbadminton. Dat wil zeggen dat, indien er uberhaupt gebadmintond kan worden, dit voor louter leden van Badmintonclub Asterix mogelijk is. Potentiele nieuwe leden die een keer willen proefspelen, blijven wel gewoon van harte welkom.

==============

Update van 11-04-2020, 11.00 uur

Alle badminton activiteiten zijn tot 28 april geannuleerd. Er zijn tenminste tot die datum helaas geen trainingen, wedstrijden of vrijspeelavonden. Badminton Nederland heeft besloten om alle competities niet meer uit te spelen. Dat betekent dat alle resterende wedstrijden van de jeugd-, voorjaars-, bekercompetitie en regiokampioenschappen voor zowel jeugd als senioren zijn geannuleerd. Ook alle andere evenementen die onder de vlag van Badminton Nederland worden georganiseerd zijn geannuleerd tot het einde van het seizoen.

==============

Het nieuws over het coronavirus wijzigt afgelopen dagen per uur. Het bestuur van Asterix volgt de adviezen van NOC*NSF op en daarom nemen we de volgende maatregelen:

 

- Alle competitiewedstrijden (senioren en jeugd) zijn tot en met 31 maart afgelast. De huur van de sporthal is op deze zondagen geannuleerd en de bar is dicht.

- Het lentetoernooi op 20 maart wordt geannuleerd. Voorlopig maken we hier een reguliere speelavond van.

 

Voorlopig gaan de recreantentrainingen, jeugdtrainingen en vrije speelavonden door. Neem je verantwoordelijkheid en blijf thuis bij koorts, of keelpijn, of verkoudheid of als je een recentelijk een besmet gebied hebt bezocht of als je in contact bent geweest met iemand die besmet is met het coronavirus.

Zolang winkels en publieke ruimtes open blijven, kunnen voorlopig de vrije speelavonden en trainingen ook doorgaan. Het staat namelijk iedereen vrij om te komen, of thuis te blijven.

We volgen het nieuws op de voet en zullen jullie informeren zodra de maatregelen worden aangescherpt of anderszins wijzigen. Jullie begrijpen, dit kan ineens snel gaan.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, contacteer dan het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.