Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Inschrijven najaarscompetitie 2021-2022

Helaas is het huidige competitieseizoen afgelast, maar hopelijk kunnen er vanaf september weer wedstrijden gespeeld worden. Je kunt je alvast inschrijven via de button hieronder.

De competitie is voor alle leden van BC Asterix, de teamopstelling wordt gemaakt op basis van sterkte. Indien je voorkeur hebt om met een bepaalde persoon te spelen is er de mogelijkheid in het opmerkingenveld om dit aan te geven, houd er wel rekening mee dat wij proberen hiernaar te kijken maar het niet kunnen garanderen. Indien wij afwijken van een verzoek zullen we dit altijd bespreken met de desbetreffende speler.

De inschrijvingen zijn open tot en met eind maart. Het streven is om in april de indeling rond te hebben. Indien je vragen hebt over de competitie stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of spreek een van de TC-leden aan in de hal.

Met sportieve groet,
Esmee & Suet Yin

 

Link: Competitie 2021-2022 (badmintonrotterdam.nl)

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.