Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

We mogen weer vanaf (UPDATE!) 9 juni!!

Vanaf woensdag 9 juni mogen we weer singelen, dubbelen én mixen! We keren terug naar het ophangsysteem met kaartjes bij het speelbord in de hal en zullen de Woosh app voorlopig niet meer gebruiken.


Maar let op, we zijn wel aan een aantal regels gebonden:

 

 • Kom niet naar de hal als je gezondheidsklachten (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19) hebt.
 • Er geldt een maximumaantal personen van 50 dat tegelijkertijd gebruik kan maken van de hal.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfectiemiddel staat bij de ingang.
 • Volg de route door de hal die door het Sportbedrijf is aangegeven.
 • Tijdens het badmintonnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, maar daarna wel. Geef elkaar dus geen high-five en blijf niet hangen bij drukke plekken.
 • Ben je klaar met badmintonnen? De bar gaat open tot 22.00 uur!
 • De kleedkamers, toiletten en douches zijn weer open.
 • Bericht aan ouders en verzorgers: zet je kind af, wacht buiten of op de tribune en houd daarbij 1,5 meter afstand.
 • Daarnaast dient in de kantineiedereen plaats te nemen op een stoel. Als er geen stoel meer vrij is, mag je helaas niet blijven hangen.
 • Houd afstand tot elkaar bij het speelbord.Het is niet meer toegestaan om tussen de banen door in te slaan. Deze ruimte is nodig om de mensen die staan te wachten bij het speelbord voldoende wachtruimte te geven.
 • Zet je tasneer op een plek waar ruimte is. Concentreer de tassen niet alleen aan de kant van de ingang en bij het speelbord maar gebruik de hele zaal.
 • Kom op vrijdagavond pas de sporthal in zodra de jeugdtraining is afgelopen.

We hebben een meldplicht voor alle spelers die de sporthal en/of kantine in lopen.

 • Om dit voor iedereen makkelijk te maken, werken we opnieuw met QR-codes. Deze codes hangen bij de ingang van de hal en op meerdere plekken in de hal en kantine. Vanzelfsprekend worden persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld en na twee weken automatisch verwijderd.

Wij verzoeken iedereen dan ook om bij binnenkomst in de hal deze QR-code te scannen, de vragen te beantwoorden en je hiermee te registreren. Voorkom echter drukte bij de ingang bij binnenkomst en gebruik in geval van opstopping een QR-code die op een andere plek in de sporthal hangt. Aanmelden kan ook thuis al via https://ikbezoek.nl/bcasterix.

Let op! Dit moet elke speelavond/training opnieuw gebeuren. Je meldt je dus per avond aan. Dit geldt ook voor jeugdtrainingen.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 18/5/2021

Goed nieuws! Sporthal Kralingen krijgt het voor elkaar om aanstaande vrijdag 21 mei al voor ons open te gaan. Dat betekent dat de jeugdtraining weer naar binnen verhuist (van 18.00 uur tot 19.30 uur) en dat er na 19.30 uur met behulp van de Woosh! app banen gereserveerd kunnen worden.
 
Nog even ter opfrissing: banen kunnen vanaf de dag vóór de speeldag worden gereserveerd (3 potjes per persoon). Dat wil zeggen dat vanaf donderdagochtend, de wedstrijden voor vrijdag kunnen worden ingepland.
 
-------------------------------------------------------------------------------

 

Vanaf woensdag 26 mei kunnen we weer badmintonnen! Er gelden dezelfde voorwaarden als voorheen (je mag verschillende tegenstanders hebben!):

Om op woensdag en vrijdag veilig vrij te kunnen spelen, is het verplicht om gebruik te maken van de app Woosh. Deze app is speciaal voor badmintonverenigingen ontwikkeld. Je kunt de app gratis in de app-store downloaden en daarmee een baan en tijd reserveren in Sporthal Kralingen alsof het ons normale speelbord is. Doe dit thuis al en kom niet zonder reservering naar de sporthal. Het fysieke speelbord in de sporthal blijft gesloten. We verzoeken iedereen om zoveel mogelijk óf tijdens de eerste helft van de avond te komen spelen, óf tijdens de tweede helft om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te spelen.

Zoek op BC Asterix in het menu “zoek speellocatie”. Let op: er kan alleen gesingeld worden. Zonder reservering kun je helaas niet spelen.

 

Er kunnen dus 18 spelers tegelijk in de sporthal badmintonnen. De horeca is dicht, toiletten en kleedkamers zijn beperkt open. Wij verzoeken jullie niet te vroeg te komen en na het spelen niet in de hal te blijven hangen.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.