Info voor sponsors

Badmintonclub Asterix Rotterdam


Badmintonclub Asterix is opgericht in 1971 en gevestigd in Kralingen. De vereniging bestaat uit seniorleden en jeugdleden en is de
grootste vereniging van Rotterdam. Bij ons staat niet alleen het sporten centraal, maar ook gezelligheid is een belangrijk onderdeel van de vereniging.
Badmintonclub Asterix is een vereniging zonder winstoogmerk die zijn bestaansrecht dankt aan vrijwilligers. Ons doel is het bevorderen van de beoefening van badminton binnen clubverband, voor jeugd en volwassenen, zowel op recreatief als competitief niveau.


Het geld van sponsoren hebben we nodig om activiteiten binnen Badmintonclub Asterix te blijven organiseren en uit te breiden. Zo organiseren we bijvoorbeeld elk jaar:
• Een familietoernooi: alle spelers mogen een familielid/vriend meenemen
• jeugdkamp
• twee Open Toernooien, waarbij badmintonspelers vanuit het hele land uitgenodigd worden om mee te doen, met o.a. spelers op hoog landelijk niveau.
Maar ook praktische zaken worden met sponsorgeld betaald, bijvoorbeeld de aankoop van shuttles, vervanging van badmintonnetten en het bedrukken van clubshirts.

Bent u geinteresseerd om ons te sponsoren, dan gaan we heel graag het gesprek met u aan!

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.