Bijzondere jeugdtraining met badmintonkampioene Yao Jie

Vrijdag 11 september had de jeugd van BC Asterix een wel heel bijzondere training: ze kregen bezoek van badmintonkampioene Yao Jie, Europees kampioene 2002, 3x winnares Dutch Open, 7x Nederlands kampioene van 2002 t/m 2009, en getrouwd met Eric Pang, de huidige Nederlands kampioen. 

Yao Jie speelde een aantal partijen met onze jeugdspelers en uiteraard voorzag ze hen van een aantal tips en aanwijzingen. Ook tijdens de demonstratiepartij, waarbij Yao met Leo speelde tegen Celeke en Yao's medereiziger, gaf ze toelichting op het spel. De training werd afgesloten met een lang-zal-hij-leven voor jarige Aron. Toegejuicht worden door de Nederlands kampioene, wat wil je nog meer?

We zijn Xiaoying, moeder van Yina, dankbaar dat ze het initiatief heeft genomen om Yao Jie uit te nodigen. Yao, dank je wel voor je bezoek en we hopen je nog eens op onze jeugdtraining te mogen verwelkomen!

 

Nieuwsitems Jeugd

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.