Jeugdclubtoernooi 2018

Noteer alvast in je agenda: clubtoernooi 2019 vindt plaats op zondag 24 november!

Op zondag 25 november 2018 was het weer zover: de jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen vonden plaats in de Kralingenhal! Bijna al onze jeugdleden streden de hele dag om de prijzen in de singles, dubbels en mixen in de verschillende categorieën.

De dag begon vroeg, maar de spelers stonden na een goede warming-up snel op de baan voor de eerste wedstrijden. Het ging soms hard tegen hard, maar iedereen bleef sportief. Onder het genot van wat fruit en snoepjes bleef het energieniveau op peil, ook bij de begeleiding.

’s Morgens werden de singles gespeeld. Na een paar uur strijden om de winst vond aan het einde van de ochtend dan de damesfinale A tussen Rebecca en Heleen plaats. Rebecca won deze wedstrijd in twee sets en werd eerste! De herenfinale A ging tussen Wei en Yong: Wei ging er met de overwinning vandoor en werd clubkampioen. Bij de dames B was Lize de beste en bij de dames C won Alishba overtuigend. Ruben werd kampioen in de heren B en Nikhil pakte de winst in de heren C. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Na de lunch begonnen de dubbel- en mixpartijen. Jong speelde met oud, de toppers speelden met beginnelingen en daaruit kwamen spannende wedstrijden voort. Bijgaande lijst met alle winnaars gaat natuurlijk met trots de Asterix-archieven in.

We sloten de dag af met de feestelijke prijsuitreiking. Iedereen ging uiteindelijk naar huis (en op de foto) met een of meerdere medailles en kon terugkijken op een mooie dag. Er werd sportief gespeeld, goed geteld en tussen de wedstrijden door werd er op de mat gezellig gekaart, huiswerk gemaakt en veel gekletst.

Onze hartelijke dank aan Joke voor de organisatie en aan Aran, Arjan, Britt, Maurice en Sandra voor de begeleiding die dag!

In het foto-album "Jeugdclubtoernooi 2018" staan alle foto's van dit evenement. Heb je de link niet ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je alsnog de link.

 

Uitslagen jeugdclubtoernooi 

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.