Jeugdclubtoernooi 2019

Op zondag 24 november 2019 werd er door bijna alle jeugdleden weer fanatiek gestreden op de jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen in de Kralingenhal! 

Bijna al onze jeugdleden streden de hele dag om de prijzen in de singles, dubbels en mixen in de verschillende categorieën. ’s Morgens werden de singles gespeeld. Na de lunch begonnen de dubbel- en mixpartijen. Jong speelde met oud, de toppers speelden met beginnelingen en daaruit kwamen spannende wedstrijden voort. Bijgaande lijst met alle winnaars gaat natuurlijk met trots de Asterix-archieven in.

De dag werd afgesloten met de feestelijke prijsuitreiking. Iedereen ging uiteindelijk naar huis (en op de foto) met een of meerdere medailles en kon terugkijken op een mooie dag. Er werd sportief gespeeld, goed geteld en tussen de wedstrijden door werd er op de mat gezellig gekaart, huiswerk gemaakt en veel gekletst.

Onze hartelijke dank aan Joke voor de organisatie en aan Britt, Jennifer, Maurice, Mike en Soeris voor de begeleiding die dag!

In het foto-album "Jeugdclubtoernooi 2019" staan alle foto's van dit evenement. Heb je de link niet ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je alsnog de link.

 

Jeugdclubtoernooi 2020 heeft helaas niet kunnen doorgaan vanwege corona. We kijken uit naar jeugdclubtoernooi 2021!

 

Uitslagen jeugdclubtoernooi 2019 

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.