Over de Jeugd
BC Asterix heeft een hele gezellige jeugdafdeling. Je moet minimaal 8 jaar oud zijn om te mogen spelen.

Onze vaste speelavond is vrijdag. We spelen dan van 18.00 uur tot 19.30 uur. Op de avond zijn er trainers en begeleiders aanwezig om de jeugd te helpen en te leren ­badmintonnen. Je mag ons altijd van alles vragen en ons gewoon bij onze voornaam aanspreken. Lees hier meer over onze trainingen.

Alle jeugd, met uitzondering van de allerjongsten, gaan competitie spelen. Dat is niet alleen superleuk maar vooral ook heel leerzaam. Je wordt dan ingedeeld in een team en je speelt wedstrijden tegen andere clubs. Meer info over de jeugdcompetitie vind je hier.


Lid worden van BC Asterix

Wil je komen spelen bij BC Asterix? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens, of kom langs op vrijdagavond tussen 18.00 - 19.30 uur in de Kralingenhal.
Wil je liever eerst proberen of badminton jouw sport is? Kom dan even langs op de vrijdag om een afspraak te maken. Je mag 2 keer kosteloos meespelen!


Contributie

Je betaalt eenmalig een inschrijvingsbijdrage van € 20,00. Verder betaal je jaarlijks contributie:

      Jeugd  € 100,00
  Jeugd+  € 145,00
  Bijdrage jeugdcompetitie (incl. 1 shirt en consumpties)  € 55,00
 
Je bent jeugd+ als je:
  • 2x per week traint, of
  • 1x per week traint en ook doorspeelt op vrijdagavond, of
  • 1x per week traint met de jeugd maar ook seniorencompetitie speelt.


Heb je een Rotterdampas? Dan ontvang je € 25,00 korting op je contributie!

Het seizoen loopt van augustus t/m juli.

Lees hier onze voorwaarden voor opzeggen.Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.