OPEN BC ASTERIX TOERNOOI 2023

Na een pandemie-onderbreking van enkele jaren organiseert BC Asterix op zaterdag 15 april 2023 het 10e Open BC Asterix Toernooi. Wij nodigen je graag uit deel te nemen aan ons toernooi en hopen dat je deze uitnodiging verspreidt onder zoveel mogelijk leden van je vereniging.

De toernooicommissie hoopt weer op een flink aantal fanatieke sporters en tevens op een grote aanloop van publiek. Evenals bij voorgaande edities streven we naar zo´n 180 wedstrijden, waardoor het 10e Open Asterix Toernooi een geweldige dag beloofd te worden. Iedereen van 1e t/m 9e divisie niveau kan deelnemen aan het 10e Open BC Asterix Toernooi.

Het Open BC Asterix toernooi in het kort

  • Er wordt gespeeld in de categorieën 2, 5 en 7 o.b.v. competitieniveau. In alle categorieën wordt met veren shuttles gespeeld.
  • Bij alle gespeelde onderdelen zijn geldprijzen te winnen. Daarnaast delen wij een verenigingsprijs uit aan de best presterende vereniging! 
  • Het toernooi wordt gehouden in Sporthal Kralingen te Rotterdam
  • Het toernooi duurt van 9.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.
  • Er kan gezellig geborreld worden in de kantine, waar de bar in ons eigen beheer is. ’s Avonds kan een warme maaltijd besteld worden.
  • De inschrijfkosten bedragen €10 per persoon per onderdeel (inclusief toernooiheffing van Badminton Nederland). Deelname is mogelijk aan maximaal 2 onderdelen.
  • Inschrijven kan via http://badmintonnederland.toernooi.nl.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in via badmintonnederland.toernooi.nl, want het toernooi liep voorgaande jaren snel vol. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart 2023, tenzij het maximaal aantal te spelen partijen eerder is bereikt.

Wij hopen dat je samen met ons de 10e editie van het Open BC Asterix Toernooi tot een groot succes komt maken. Natuurlijk is het toegestaan om ook vrienden en bekenden mee te nemen naar de sporthal tijdens het toernooi!

Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groet,

 

De toernooicommissie van het 10e Open BC Asterix Toernooi

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.