Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Definitieve teamindeling najaarscompetitie 2020/2021

De Technische Commissie heeft op basis van de aanmeldingen voor het competitieseizoen 2020/2021 een definitieve teamindeling gemaakt. We hebben dit jaar 10 gemengde teams en 1 herenteam bij Badminton Nederland kunnen aanmelden.  

De competitieteams zijn ingedeeld op sterkte en conform het TC-reglement. Hiervoor is advies ingewonnen bij zowel de competitietrainers als de jeugdtrainers. Er is bovendien zoveel mogelijk rekening gehouden met opmerkingen op het inschrijfformulier.  Ook zijn de ontwikkelingen n.a.v. opmerkingen over de voorlopige teamindeling hierin verwerkt. Alle competitieteams zullen met veren shuttles spelen.     

Mocht je nog overige vragen hebben, neem dan contact op met de TC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

Berichtgeving BC Asterix omtrent coronavirus

Update van 22-04-2020, 11.00 uur

Alle badminton activiteiten zijn tot 20 mei geannuleerd. Er zijn tenminste tot die datum helaas geen trainingen, wedstrijden of vrijspeelavonden.

Het bestuur heeft besloten om komende zomer geen externe spelers uit te nodigen voor ons jaarlijkse zomerbadminton. Dat wil zeggen dat, indien er uberhaupt gebadmintond kan worden, dit voor louter leden van Badmintonclub Asterix mogelijk is. Potentiele nieuwe leden die een keer willen proefspelen, blijven wel gewoon van harte welkom.

==============

Update van 11-04-2020, 11.00 uur

Alle badminton activiteiten zijn tot 28 april geannuleerd. Er zijn tenminste tot die datum helaas geen trainingen, wedstrijden of vrijspeelavonden. Badminton Nederland heeft besloten om alle competities niet meer uit te spelen. Dat betekent dat alle resterende wedstrijden van de jeugd-, voorjaars-, bekercompetitie en regiokampioenschappen voor zowel jeugd als senioren zijn geannuleerd. Ook alle andere evenementen die onder de vlag van Badminton Nederland worden georganiseerd zijn geannuleerd tot het einde van het seizoen.

==============

Inschrijving Najaarscompetitie 2020-2021

De inschrijving voor het nieuwe competitieseizoen is weer geopend! Je kunt je aanmelden via deze link.

 

Clubfeest 2020

Poster Clubfeest

Meld je HIER aan voor het diner!

 

Clubkampioenschappen 2020

Op zondag 16 en zaterdag 22 februari 2020 vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Iedereen mag hieraan meedoen, of je nu pas sinds kort badmintont of juist de topper van de competitie bent. Doorgaans doen ruim 100 leden mee aan de drie onderdelen, maar er is ruimte voor meer deelnemers!

Er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, zodat iedereen op haar/zijn niveau speelt. Bij verlies ben je nog niet uitgespeeld, maar ga je door naar een volgende (verliezers)ronde. Hierdoor speelt elke deelnemer ongeveer evenveel partijen.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.